hej på er!

 
Och ni fortsätter titta in här dag in och dag ut, ni är bra fina ni! Tyvärr har jag inte varit så himla flitig med bloggen, det kommer något inlägg då och då, vad tycker ni? Hur mycket uppdateringar vill ni ha per vecka? Vad vill ni läsa om? Hit me!!! För er som inte följer mig på instagram så får ni väldigt gärna göra det, jag är bättre på att uppdatera den än bloggen. 
 
Hur är livet då? Tack som frågar! Det är underbart. Mitt jobb flyter på och det känns som att jag alltid varit på USIF, jag blir bara mer och mer kär i min fina kille för varje dag som går, jag är frisk igen efter en lite längre period av förkylning. Trots att jag inte jobbar supermycket just nu så går dagarna så himla fort, vart tar dem vägen? 
 
Idag är en lång jobbdag, började 8.00 och slutar 22.30 men imorgon är jag helt ledig så det är skönt. Då ska jag gå upp i hyfsad tid, möta upp en kompis som jag inte har träffat på länge för en promena och lunch och sen är resten av dagen oklar. Ska försöka få in ett styrkepass på gymmet samt yoga. Jag ska göra yoga varje dag i 30 dagar, är inne på min 4e idag. Det är så skönt att göra det, wow vad lugn jag blir och kroppen blir magisk. Testa ni med! Jag har kollar på youtube lite men idag körde jag ett eget och kommer göra det resterande dagar. Håller ni på med yoga?
 
Ok, tillbaka till jobbet. Vi hörs snart igen!
 
- Natalie