Avokadoburgare

 
Igår lagade jag en otroligt god middag, många har säkert sett den cirkulera på internet och jag kunde inte låta bli att testa. Idag äter jag röran och såsen i ett tortillabröd och även chipsen (dem var inte med i receptet till avokadoburgaren) till lunch, det var minst lika gott. Men många skrev och frågade vad det var för recept så här kommer det, jag höftade på allt så gick inte efter några mått, blir oftast bäst så, bara att smaka av eftersom. 
 
Röran - 
Äpple 
Rå lax
Koriander
Chili 
Limesaft
Olja 
Salt och peppar 
 
Sås - 
Hellmans majo
Soya (blanda dessa två!!)
 
Tillbehör - 
Sallad
Gurka
Rödlök
Rostad lök
Chips (som jag gjorde själv)
 
Skala och dela avokadon, lägg på sallad lite rödlök och ngn skiva gurka. Lägg sedan på röran och toppa med såsen och rostadlök. 
 
Chipsen då? Skär tortillabröd i trekanter, häll olja och salt på en plåt och lägg sedan på bröden och mojsa in dem i olja, häll på lite mer flingsalt innan ni ställer in dem i ungnen på 165 grader. Hur länge ska dem vara i ungen? Himla bra fråga, jag brukar hålla koll och ta ut dem när jag tycker att dem har en fin färg. 
 
Ni måste testa!!